Historie

 

I mere end ti år blev Aarsleff-koncernens banetekniske opgaver udført i regi af Banekonsortiet I/S, et arbejdsfællesskab bestående af virksomhederne Per Aarsleff A/S, Petri & Haugsted as og Wicotec Kirkebjerg A/S. Allerede i 1911 påbegyndte Petri & Haugsted sit første jernbaneanlæg og jernbanekompetencerne stod stadig stærkt, da firmaet i 1990’erne blev en del af Aarsleff-koncernen.

 

Med store opgaver i den danske jernbanesektor i horisonten var det oplagt at skabe en samlet organisation, der lettere kunne opbygge en fast stab af kompetencer, sikre specialkompetencer, investere i materiel og opbygge varige kunderelationer. Derfor blev Banekonsortiet i 2009 til Aarsleff Rail A/S, der i dag er ejet af Per Aarsleff Holding A/S.

 

Aarsleff Rail vandt hurtigt opgaver indenfor spor- og sikringsarbejder, brorenoveringer og flere servicekontrakter, og blev hurtigt en integreret del af den danske jernbanebranche. Den store erfaring fra Banekonsortiet og den lange historie indenfor jernbanearbejde bidrog til tryghed for både organisation, samarbejdspartnere og kunder.


Med fokus på godt samarbejde med kunderne både før, under og efter projekterne, kompetente medarbejdere og investeringer i avanceret materiel, løser Aarsleff Rail i dag stadig flere infrastrukturopgaver.  


Opkøb af virksomheder med stærke specialkompetencer medvirker til vores mission om at tilbyde vores kunder høj kvalitet og kompetent projektledelse. Bl.a. overtog vi i 2014 alle aktier i det svenske firma Anker AB. Igennem en årrække har virksomheden udviklet sig og skiftede i 2022 navn til Aarsleff Rail AB. I 2017 gjorde vi entre på det norske marked og i 2022 blev norske Trym Anlegg AS en del af Aarsleff Rail-gruppen.

 

Se mere på:

Per Aarsleff A/S

Petri & Haugsted

Wicotec Kirkebjerg

Aarsleff Rail AB

Trym Anlegg AS 

UK / DK contact : +45 8734 3000
: +45 3634 4640
info@aarsleffrail.com